Zehnder Stork Uitbreidingssensor CO2 RF 659000370

157,30

Excl. BTW: 130,00

Excl. BTW:
130,00
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
Draadloze zender 659000370
Levertijd:
7 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Zehnder - J.E. StorkAir CO2 RF draadloze zender UITBR. CO2 RF

J.E. StorkAir is een onderdeel van het bedrijf Zehnder, dat gespecialiseerd is in ventilatiesystemen waarmee u als klant altijd voorzien bent van het beste klimaat. Het doel: een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat, oftewel het beste binnenklimaat. Zo is de ComfoFan S de stilste en meest energiezuinige woonhuisventilator in zijn soort. Daarom heeft het ventilatiesysteem dan ook maar liefst 7 jaar garantie. De woonhuisventilator verschillende toebehorende producten, zoals de CO2 RF sensoren.

Dit is een uitbreidingssensor CO2 RF die gebruikt kan worden in een tweede ruimte in huis, zoals de slaapkamer of hal. De sensor is een toevoeging aan een vraaggestuurd ventilatiesysteem die geleidt wordt door een Hoofdbediening CO2 of Hygro-Presence sensor RF. Deze bedienende zenders geven een reactie op het hoogst aangetoonde signaal van de andere sensoren en zorgen dat het ventilatiesysteem hierop reageert.

Kenmerken Zehnder - J.E. StorkAir CO2 RF draadloze zender UITBR. CO2 RF

Deze sensor moet gemonteerd worden op een binnenwand en voor het meest praktische gebruik, op ooghoogte. Het is belangrijk dat de sensor op een plek geplaatst wordt waar deze niet beïnvloedt wordt door stralingswarmte of warme luchtstromen, zoals dicht bij een verwarmingselement, of tocht. Ook dienen er luchtopeningen aan de boven- en onderkant open te worden gelaten. Let hierbij ook op dat u de sensor niet op een metalen ondergrond plaatst, om storingen te voorkomen.

De uitbreidingssensor heeft geen bedieningsfunctie, maar wel is op de sensor de CO2-concentratie van de desbetreffende ruimte af te lezen aan de hand van een rood, oranje en groen LED lichtje. Verder is de uitbreidingssensor wit (RAL 9010) van kleur en voorzien van stroom door een 230 Volt voedingsspanning

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)